Over ons

Over ons

Metselbedrijf Zwitser B.V. is een jonge onderneming echter met een flinke dosis ervaring. Wat begonnen is in 2009 als een éénmanszaak is nu een onderneming met dagelijks meerdere mensen aan het werk, dit zijn metselaars, isolateurs, lijmers etc. Dagelijks zetten wij ons in om tevredenheid voor ons opdrachtgevers te garanderen.

Wij willen ons dan ook graag nog verder ontwikkelen om onze diensten en klant tevredenheid te optimaliseren.

Metselbedrijf Zwitser B.V. heeft als doel om een betrouwbare partij te zijn waar u op/mee kunt bouwen. Wij staan voor goede bereikbaarheid en betrouwbaarheid waarbij wij de klant binnen ons vakgebied willen ontzorgen.

Bouwen kan niemand alleen daarom wil Metselbedrijf Zwitser B.V. samen bouwen aan de toekomst.

En verder…

Metselbedrijf Zwitser B.V. richt zich op het realiseren van metselwerk en daar komen meerdere zaken bij kijken. Om dat proces in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat de klant goede, korte communicatie lijnen heeft.

Daarom kunnen wij tevens het stel- en steigerwerk verzorgen door een samenwerking met onze partners. Hierbij is de klant ontzorgd en kunnen wij het gevelwerk optimaliseren zodat de metselaars het hoogst haalbare rendement halen en kwalitatief vakwerk kunnen leveren. Metselbedrijf Zwitser B.V. is instaat om zowel grote- als kleine werken te realiseren. Voorbeelden kunt u vinden onder Projecten.